Bang & Olufsen vintage


Een greep uit onze collectie


Volg onze Bang & Olufsen vintage afdeling via:


Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in vintage Bang & Olufsen audioapparatuur. Inmiddels hebben wij één van de omvangrijkste verzamelingen van Nederland - bestaande uit vintage B&O uit de jaren '60, de jaren '70 tot aan de eerste CD spelers van de jaren '80.

 

Onze verzameling omvat bijzondere Bang & Olufsen platenspelers, zoals de Beogram 4002, de zeldzame Beogram 1200 en radiale platenspelers, als de Beogram 2400 en Beogram 1001, maar ook een tangentiële platenspeler Beogram 3300. Naast platenspelers verkopen wij tevens versterkers, zoals de Beomaster 1900, Beomaster 1200 en Beomaster 3300. Wij streven er steeds naar om sets te completeren. Een B&O audiomeubel, zoals het MC 40 meubel wordt door ons aangeboden met de bijbehorende set, bestaande uit een versterker Beomaster 2400, de bijpassende radiale platenspeler Beomaster 2400 en het Beocord cassettedeck. 

 

Deze collectie is ontstaan uit een liefde voor Deens design en de schitterende Bang & Olufsen apparatuur uit deze jaren. Liefhebbers en kenners van Scandinavische ontwerpen, gecombineerd met het warme geluid van B&O kunnen hun hart bij ons ophalen. Ons motto luidt dan ook: "Bij ons ziet ook het geluid er mooi uit!"