Reuge cartel muziekdoos - NIET MEER BESCHIKBAAR


Hierbij bieden wij deze unieke muziekdoos van het wereldberoemde merk Reuge aan. Deze muziekdoos heeft in totaal 5 verwisselbare rollen met een kam van 144 tanden. Dit is het grootste en meest exclusieve muziekwerk van Reuge. Het is een technische topprestatie en vakmanschap, dat 5 verschillende cylinders (rollen) met elk 4 melodieën op dezelfde kam passen. Deze muziekdoos wordt geleverd met de bijpassende tafel. De muziekdoos en tafel zijn gemaakt uit notenhout, voorzien van schitterende intarsia uit rozenhout en het geheel is gepolitoerd. Optisch en technisch verkeert dit meesterwerk in nieuwstaat.

 

Afmetingen muziekdoos: 780 x 410 x 300 mm

Werk cartel: 20.144

5 verwisselbare cylinders met in totaal 20 melodieën

Afmetingen tafel: 975 x 615 x 755 mm

 

Reuge Music is een begrip en vergelijkbaar met namen als Steinway of Rolls Royce. Deze fabrikant weet met delicaat respect voor het verleden de betoverende charme van een muziekdoos tot werkelijkheid te brengen. Reuge combineert 150 jaar aan rijke creatieve ervaring met de precisie van moderne technologie. Als enige ter wereld overgebleven; in staat om deze complexe en hoge kwaliteit te produceren.

Dit is uw unieke kans om deze bijzondere muziekdoos inclusief bijpassende tafel te kopen. De originele verpakking, bestaande uit 2 houten kisten wordt meegeleverd. De muziekdoos is enkel voor demonstratie-doeleinden gebruikt en heeft verder geen andere eigenaar gehad. Deze schitterende set wordt aangeboden door de voormalige Reuge importeur van Nederland. Ook heden ten dage is hij dé Reuge specialist in Nederland en kunt u geen beter advies krijgen, dan bij ons. U kunt deze set bekijken en beluisteren in onze showroom in Groningen.


Lijst van melodieën:

Cylinder 1:

Polonaise – F.Chopin

6th Symphony – L.v. Beethoven

Turkish March – W.A. Mozart

Waltz of the flowers – P.I. Tschaïkovski

Cylinder 2:

March of the Toy Soldiers – P.I. Tschaïkovski

Swan Lake - P.I. Tschaïkovski

Chinese Dance - P.I. Tschaïkovski

Piano concerto No. 1 - P.I. Tschaïkovski

Cylinder 3:

The Four Seasons – A. Vivaldi

Hungarian Rhapsody – F. Liszt

La Traviata – G. Verdi

Carmen – G.Bizet

Cylinder 4:

The Blue Danube – J. Strauss

Vienna Life – J. Strauss

Danube Waves – J. Ivanovici

Tales from the Vienna Woods – J.Strauss

Cylinder 5:

Eine kleine Nachtmusik – W.A. Mozart

The Thieving Magpie – R. Rossini

Piano Concerto – S. Rachmaninov

18th Variation on a Theme of Paganini  – S. Rachmaninov